REGIONAALSPORT

NIEUWE SPONSOR RODA JC HEET ‘ZEKER HEUTS’

Roda JC mag niet mopperen, of althans, tot dusver. En dat werpt al heel vroeg zijn vruchten af bij ‘de trots van Parkstad’. De eerste nieuwe sponsor voor het laatste gedeelte van deze competitie is al binnengehaald.

Landgraaf, 11 april 2024, 21:20

Het is al een tijdje bekend maar een beetje extra informatie kan in deze geen kwaad. ZekerHeuts gaat de Kerkraadse voetbalclub in het laatste deel van de lopende competitie financieel alvast een flinke injectie geven. Financieele dienstverlening, maar dan net effe anders in dit geval. Dat ZekerHeuts al langer sponsor is bij Roda JC is ook al bij menigeen bekend. Dat dit echter al meer dan 40 jaar zo is zal velen echter nieuws zijn. Dit seizoen zijn zij bovendien ook nog eens naamgever van twee businessruimtes in het stadion: de Zekerheuts Business Lounge.

Patrick Heuts, zoon van Fons en Mariet Heuts, is de grote link naar de sponsoring van het bedrijf naar de voetbalclub. Voor Patrick is de lokale verbondenheid als mens en onderneming van groot belang. De keuze voor Roda JC is overigens niet een recent iets. Men is de club al heel lang trouw en dat geldt ook voor de sportief mindere periodes.

Vanzelfsprekend hoopt men bij ZekerHeuts op promotie naar de Eredivisie van de club. Het ziet er desbetreffend momenteel ook goed uit. Zeker is het nog niet, maar we hopen natuurlijk op het beste!

Please follow and like us:
Help-Desk