CULTUURREGIONAAL

MARKTWERKING BELANGRIJKER DAN GEZONDHEID BEVOLKING

Een volwaardig ziekenhuis is wat de mensen willen. Volwaardig met Intensive Care, Spoedeisende Hulp en Geboortecentrum. En dat in Parkstad, voor een gezondere en sterkere regio. Maar het heeft er alle schijn van dat er dan wel echt heel veel moet gebeuren. Een mars op Den Haag is dan al een stap in de goede richting.

Landgraaf, 31 mei 2024, 22:00

Het moet onder de aandacht gebracht worden van zoveel mogelijk mensen: het ziekenhuis moet blijven en dan hebben we het wel over een volwaardig ziekenhuis.

Het is al vaker vermeld: het ziekenhuis in Heerlen moet afslanken. Eerst en vooral zij dan vermeld dat het absoluut van den zotte is dat in een stinkend rijk land als Nederland geen geld zou zijn voor het behouden van de zorg. ‘De marktwerking’ is belangrijker dan de gezondheid van de bevolking…

Snijden in de Spoedeisende Hulp, de Intensive care en het verdwijnen van het geboortecentrum ten bate van de marktwerking. En dat dan ook nog eens binnen een regio met rond de 300.000 inwoners. Dat gaat dus niet. A-sociaal en volkomen bezopen zijn twee termen die deze situatie het best omschrijven. Tevens betekend het afslanken ook alweer eens dat het personeel een steeds moeilijker hun werk kunnen doen.

Dan moet er dus actie gevoerd worden. Op zaterdag 15 juni 2023 is er dan ook de ‘mars op Den Haag’ . Wie daar aan wil deelnemen kan zich aanmelden middels de scan in onderstaande afbeelding:

Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst meer informatie in te winnen over de demonstratie en over de achtergronden van de actie. Neem dan een kijkje op; www.behoudziekenhuisparkstad.nl

Please follow and like us:
Help-Desk