CULTUUREUROPAWERELD

STEMADVIES VOOR DE VOGELS

Nu is het normaliter aan de pers om neutraal te blijven. Politiek stemadvies ligt dan ook niet echt op de lijn van neutraliteit, het is echter ook aan de pers om de lezer zo goed mogelijk te informeren. Hetgeen dus morgen resulteert in: STEM OP DE VOGELS!

Landgraaf, 5 juni 2024, 23:00

Morgen is er de gang naar de stembus voor de Europeese verkiezingen. En of men nu links of rechtsom stemt, eigenlijk is er maar een optie: Stem op de natuur! Stem voor de vogels, stem voor een echt beter milieu, stem op een leefbare wereld, stem op een gezonde wereld en stem vooral op een gezonde toekomst voor de volgende genraties!

In Duitsland zijn al de nodige mensen verdronken, in de Stllie Zuidzee verdwijnen de kleine eilandstaatjes in de oceaan, In Bangladesh verdrinken sinds enkele jaren honderden mensen en verdwijnen steeds meer dorpen in de zee. droogte en overstromingen, weer extremen volgens elkaar steeds snleer en heftiger op.

Menige politieke partij heeft echter in werkelijkheid lak aan het milieu en denkt de facto alleen aan het grote kapitaal. Hier en daar worden dan enkele zoethoudertjes geplaatst en daar blijft het dan ook bij. Informeer jezelf een beetje en kies dan voor de echt goede partij.

Er is dus maar een keuze: Stem op de natuur, stem op de vogels. Voor jezelf en voor je kinderen! Kie svoor de vogels en niet voor de zoethoudertjes die het kapitaal de kiezer iedere keer opnieuw voorschoteld.

Veel succes morgen!

Please follow and like us:
Help-Desk