LOKAALREGIONAALSPORT

STB’S HEIDELOOP EN ANDERE ATLETIEKZAKEN

Voor veel mensen is de Brunssummerheide een van de mooiste plekjes in Parkstad. Combineer dit gegeven met een atletieknummer, et voilá; mooier kan het bijna niet. En dat gebeurt dan onder de naam van de Heideloop. Afgelopen maand vond de 43ste editie plaats en ook die kan ,met re cht geslaagd genoemd worden.

Landgraaf, 4 juni 2024, 23:02

De officieële naam is dan ‘Harry Driessen Running & Walking – Heidloop 2024’ en die was ook dit jaar weer een succes. Onder leiding van Paul Jacobs wist de organisatie ook met een nieuwe locatie voor het wedstrijdsecretariaat toch een puike wedstrijd af te leveren. Het nieuwe wedstrijdsecretariaat werd eenvoudigweg een tent op circa 30 meter van start/finish. Niet moeilijk doen, en zonder veel poespas toch goed werk af leveren.

Dat goed werk deden ook de volgende atleten, en wel op zaterdag de 18de van de vorige maand. De 16,2 km werd gewonnen door, in verschillende leeftijdscategoriën: Joy Ouwehand, Ellis Jacobs, Marijke Bol, Wendy Kerckhoffs en Agnes Bemelmans. Bij de mannen onder andere; Maurice Niesten, Jeroen Matthes, Ralf Janssen, Roy Ploum en Danilko Bianchi.

Dan is er ook nog eens het 40- jarig jublileum dat eraan komt in november van dit jaar. Op 23 november wordt er volop feestgevierd. De voorbereidingen draaien op volle toeren. De feestelijkheden zullen allemaal plaatsvinden op Sportpark Ter Waerden. Later meer hierover.

Tot slot is er ook nog geboortenieuws te melden bij STB Landgraaf. Iris Pilich, bestuurslid PR en Communicatie, en sinds kort vervangend penningmeester werd op 19 mei moeder van een prachtige zoon met de mooie naam Niek. Van harte!!

Please follow and like us:
Help-Desk