CULTUURLOKAAL

TWEE KEER JEUGDTHEATER VOOR DE PRIJS VAN EEN

Traditioneel sluit Theater Landgraaf het cursusjaar af met eindvoorstellingen door de diverse lesgroepen. En of die voorstellingen op zich al niet bijzonder genoeg zijn, is er dit jaar ook nog eens een extraa’tje voor het publiek.

Landgraaf, 29 mei 2024, 22:33

Het aanstaande weekeinde is er eentje dat op de agenda mag. Alsof de theatervoorstellingen op zich nog niet speciaal en leuk genoeg zijn, nee, het publiek mag zich ook nog eens verheugen op twee voorstellingen voor de prijs van één.

Natuurlijk zijn de voorstellingen niet alleen voor het publiek bijzonder, ook de kinderen die echt hard aan de optredens gewerkt hebben verheugen zich erop. De Kinder-Theater-Groep 2 bestaat uit kinderen in de leeftijd van 8 t/m16 jaar en zij spelen de voorstelling ‘Pie-Pa-Poe-Piraten’ en je raad het al; die voorstelling gaat natuurlijk over piraten. De bemanning van het piratenschip ‘de schrik van de Zeven Zeeën’ is een zootje ongeregeld. Liever lui dan moe zijn ze ook nog eens, en dat gaat natuurlijk niet. Kapitein Haak besluit om zijn bemanning eens een lesje te leren. En dat levert dan weer heel wat stof op voor een hele leuke voorstelling.

De Tiener-Theater-Groep 3A (10 t/m 12 jaar) wilde graag een voorstelling maken waarin gedanst en gezongen werd. Zij brengen dus de mini-musical ‘De Tovenaar van Oz’. Het meisje Dorothy komt in een toverland terecht en ontmoet een vogelverschrikker, een blikken man en een laffe leeuw. Samen gaan ze op zoek naar de machtige tovenaar van Oz in de hoop dat deze Dorothy naar huis kan toveren. Een avontuurlijke reis vol met mooie zang en dans staat dan ook op het punt om dit weekeinde van start te gaan.

Laat je dus verrassen door de theaterjeugd en hun speelplezier!

Kijk voor meer informatie op: www.theaterlandgraaf.nl Aanvang zaterdag: 19:00 uur/aanvang zondag: 14:30 uur

entree: €5,- Leeftijd: vanaf 6 jaar.

Please follow and like us:
Help-Desk