REGIONAALSPORT

ACHILLES-TOP GAAT OFFICIEEL OP NIEUWE BAAN VAN START

Puike foto. Maar dat kan dan ook bijna niet anders; de nieuwe atletiekbaan van Achilles-Top te Kerkrade mag er absoluut wezen. Reden genoeg om trots op te zijn. Maar er is natuurlijk meer!

Landgraaf, 24 maart 2024, 22:04

Vanzelfsprekend zijn ze bij Achilles-Top te Kerkrade trots op hun nieuwe baan, en laten we maar correct zijn:. “..op hun baan én veld.” Nieuwe atletiekbaan, nieuwe kooi, nieuw veld, hoog-, ver- en polsstokhoogspringbakken, maar liefst vier werpplaatsen voor de kogelstoters. Noem het maar op; alles wat nodig is voor kampioenschappen in het atletiekwereldje is er. En ook de perken rondom de baan die ooit tribunes waren van het oude RODA JC Kaalheide voetbalstadion zijn nu uitgedost met planten va n allerlei pluimage. Op en top klaar voor de sportieve atletiekstrijd die hier in de toekomst geleverd gaat worden.

Alhoewel we ook hier volledigheidshalve even moeten uithalen. Niet alleen wedstrijden, maar ook, en eigenlijk vooral: traininigen worden hierzes van de zeven dagen per week afgewerkt.Buiten de gezelligheid die er echt wezen mag, wordt er degelijk en serieus aan de weg getimmerd.

Overigens zal de nieuwe baan op vrijdag 19april 2024 officieel geopend worden en wel om 17:00 uur. Dat zal dan, zoals gebruikelijk bij dit soort gelegenheden gepaard gaan met de nodige festiviteiten in het stadion aan de Parkstraat nummertje 4 en in dit geval zullen er ook wedstrijden gehouden worden.

Wie geen kaartje heeft voor de aankomende Olympische Spelen te Parijs deze zomer, kan dus wel gaan genieten van atletiek in Kerkrade. Ga er dus gerust een lkijkje nemen. En zoals gezegd: dat kan zes van de zeven dagen per week! Kijk voo de openingstijden en meer sportieve informatie op: www.achilles-top.nl

Please follow and like us:
Help-Desk