EUROPALOKAALSPORT

KSV SIMSON’S GRENSLANDTOERNOOI KAN WEER OP DE AGENDA

Het mag dan ook geen verrassing heten maar KSV Simson zet zichzelf wederom positief op de agenda. Dit maal niet, zoals bijna ‘gewoon’ te noemen de door een overwinning, maar door het Grenslandtoernooi weer op de worstelagenda te zetten.

Landgraaf, 23 maart 2024,

Nu was het worstelpubliek in Landgraaf en omstreken de laatste tijd wel heel erg verwend door de Simson mannen en vrouwen, en hun prestaties waren ook volkomen terecht top te noemen. Vraag is natuurlijk hoe het dan verder gaat in het nieuwe seizoen én in deze ook, of vooral, in het Grenslandtoernooi.

Het traditierijke toernooi beleefd inmiddels in de komende meimaand zijn 36ste editie. Deelnemers uit meerdere landen zullen aanwezig zijn om zo goed mogelijk te presteren tijdens dit prestigieuze toernooi. Inschrijven kan in het Nederlands, Duits, Frans en Engels. Dat zegt eigenlijk al voldoende.

Wanneer is er wat?

Volop worstelen op hoog niveau dus in sporthal Baneberg te Landgraaf, en wel op zaterdag 4 mei 2024. Daags voor het worstelen zelf, vrijdag 3 mei 2024, zal de weging plaatsvinden. Inschrijfgeld is €20,- met de opmerking dat inschrijven na 21 april de kosten hiervoor €30,- zal bedragen. De benodigde formulieren voor de inschrijving en informatie over het toernooi of de club zelf kan men natuurlijk vinden op de website van de vereniging: http://www.ksvsimson.nl

Please follow and like us:
Help-Desk