CULTUURLOKAAL

THEATERSCHOOL LANDGRAAF PAKT VOLOP UIT

De Theater Estafette is in volle gang! De aankomende tijd staat er dus nog van alles op het theaterprogramma. Korte- en lange presentaties of musicals? Het loont de moeite dus van een of zelfs meerdere bezoekjes in Theater Landgraaf.

Landgraaf, 21 januari 2024,

Het vriest, het sneeuwt en eigenlijk wil je niet de deur uit. Maar toch? De Theater Estafette is volop bezig en om dan toch even er op uit te trekken voor een paar hele mooir uurtjes ontspanning is dat zeker de moeite. De Theater Estafette komt nog aan bod met groep 3B en 5 van het Jongeren-Theater op vrijdag 26 januari, met groep 4 en 5 op zaterdag 27 januari, op zondag 28 januari met groep 3B en 4 en ook nog met een musical door Musicalgroep A èn C op zaterdag 3 februari 2024.

Ḧoogeëerd publiek, welkom in ons circus!’ of: “Komt dit zien, komt dit zien!”. Kom kijken naar de koorddanseressen, de clowns, de adomptrice, de leeuwentemmer…” Alles kan en is mogelijk in het theater! Alhoewel, of we er echte leeuwen te zien krijgen? Maar zeker en vast kunnen we er wel volop genieten van theater door acteurs in de dop. Neem Theatergroep 3A. Zij werkten aan het thema “griezelschool’. En het resultaat daarvan is te zien op 20 en 21 januari en wel om respectievelijk 19:00 uur en 14:30 uur.

Rest ons nog maar een ding: “GAAT DIT ZIEN, GAAT DIT ZIEN!”

Meer informatie op: www.theaterlandgraaf.nl

Please follow and like us:
Help-Desk