REGIONAAL

FNV VOORLICHTINGSMIDDAG ZIEKTEWET IN LEIENHOES

Het is hartje winter en de volgende griep, verkoudheid of snotneus ligt op de loer. Het vriest dat het kraakt en uitglijden is alles behalve onmogelijk. Je bent moe en maakt een duikeling op de werkvloer. Noem het maar op, de ziektewet is wellicht dichterbij dan je denkt. Maar hoe zit het eigenlijk met die ziektewet?

Landgraaf, 10 januari 2024, 19:55

Niemand wil graag ziek zijn en al helemaal ellendig wordt het als je ziek bent en je je ook nog eens druk mag maken over wat er allemaal voor de rest nog op je af komt. Wetten waar je niet eens wat van weet of ooit eens ‘iets’ over gehoord hebt, spoken door je hoofd en maken je alleen nog maar ellendiger.

De kans om meer aan de weet te komen over de Wet Verbetering Poortwachter, voor mensen die nu in de ziektewet zitten, of de WIA/WAO en re-integratie is er op dinsdag 23 januari 2024 in het Leienhoes, Limburgiasstraat 36, 6415 VT te Heerlen. Aanvang: 14:00 uur tot circa 16:30 uur. Inloop vanaf 13:30 uur. De middag wordt verzorgd door leden van de regionale werkgroep WIA/WAO. Dit is een onderdeel van FNV Uitkeringsgerechtigden, een van de grotere sectoren binnen de FNV.

Deze middag is er zowel voor leden als niet leden! Neem gerust familie en bekenden mee. Van te voren aanmelden is niet nodig. En kunt u niet komen? Dan is er er nog altijd de website: www.fnv.nl . Voor persoonlijk advies kunt u ook bellen met 088 368 0 368.

Please follow and like us:
Help-Desk