CULTUURNATIONAAL

FIJNE KERSTDAGEN GEWENST NAMENS DLC

Het aftellen is voor heel wat mensen al begonnen. Voor anderen wordt het morgen pas echt spannend. Het is eigenlijk ook niet echt van belang wanneer iemand aan de kerst begint, van belang is dat mensen een gezellige kerst hebben.

Landgraaf, 23 december 2023, 18:20

Niet iedereen zal kerst vieren en voor weer anderen zal kerst minder leuke herinneringen hebben. En natuurlijk zijn er ook talloze mensen in dit land die kerst wel heel graag hadden willen vieren maar er eenvoudigweg dankzij meervoudige kabinetten Rutte het geld niet voor hebben.

Als we echter het meest essentieële van kerst meenemen gaat het over ‘gelukkig samenzijn’. Laten we dat dan maar als kern van de zaak beschouwen en een ieder namens de De Landgraaf Courant fijne en gezellige dagen wensen.

Please follow and like us:
Help-Desk