CULTUURLOKAAL

THEATER VOOR ONDER DE KERSTBOOM

Didi is een eekhoorn. En eekhoorns die springen er normaal gesproken vrolijk op los. Ieder mens is meteen weg van die leuke beestjes. Zie ze vrolijk en zonder moeite van tak naar tak springen. Maar wat als zo’n beestje nou eens niet van tak naar tak durft te springen? Dan is er hulp gevraagd!!

Landgraaf, 21 december 2023, 10:02

Didi, de eekhoorn heeft geluk want hij komt Storm tegen. Storm is een hond en honden snuffelen en zoeken. Dat zit in hun instinct. Maar wat als er niets te snuffelen of te zoeken is? Didi en Storm besluiten om samen te werken en openen een detectivebureau: Spring en Speur. Een detectivebureau voor dieren die iets kwijt zijn of iets willen weten.

Renate met Bo & Robin

Theater Smoespot is een jonge en veelzijdige theatergroep onder leiding van Renate Smoespot. Zij met Bo en Robin Kuiper zijn afgestudeert aan ArtEZ Hogeschool in Arnhem. Bovendien zijn Bo en Robin ook afgestudeert als theatermakers/performers en heeft Renate na haar studie de Poppen- en objectentheater opleiding gevolgd. In de voorstellingen van Theater Bureau Frijns, waarvan zij deel uit maken, is het beeld net zo belangrijk als de tekst. “Beiden vertellen samen het verhaal, ondersteund door (live) muziek. Dit maakt de voorstelingen kleurrijk en toegankelijk voor iedereen, van jong tot oud.” , aldus hun eigen verklaring.

Bo en Robin vertellen in deze voorstelling met hun poppen, in een speels decor, de avonturen van Didi en Storm die vaak in de clinch liggen met hun instinct. Zij komen erachte dat het soms goed is om niet te springen, maar dat het ook soms goed is om de sprong toch te wagen.

Zij brengen de kindervoorstelling “Spring” op zondag 7 januari 2024 om 14:30 uur in Theater Landgraaf. Aan de voorstelling is ook een kleurwedstrijd gekoppeld! Ga naar de site van het theater: www.theaterlandgraaf.nl om de kleurplaat te downloaden en deel te nemen. Daar kunt u ook meteen de tickets bestellen en natuurlijk meer informatie vinden over Theater Landgraaf.

Please follow and like us:
Help-Desk