CULTUUR

SOMETHIN’ FRESH SLUIT JUBILEUMJAAR AF IN POPTEMPEL

Met een spectaculaire dansavond met de fijnste soul- en danceclassics wordt het jubileumjaar afgesloten door en van een band die al 35 jaar lang een begrip is in en buiten het Limburgse. Dat beloofd dus alleszins een muzikaal juweeltje te worden. Bij deze de noodige informatie voor diegenen die de groep nog niet kennen.

Landgraaf, 20 december 2023, 10:20

Somethin’ Fresh zal het jaar afsluiten en wel in de Nieuwe Nor te Heerlen. Dansclassics, de fijnste soul, hip hop en disco moeten garant staan voor een geslaagde feestavond op 31 december in het Heerlense poppodium. De band werd 35 jaar geledenopgericht door de gebroeders Charles en Ferry Tanamal en Eric Powers (USA) en dat jubileum werd dan ook gevierd in een uitverkochte grote zaal.

Met de charismatische frontvrouw Monyca, tovert de band een optreden om tot een spektakelstuk. O.a. Paradiso en Marcanti Plaza Amsterdam kunnen daarvan getuigen. Het optreden tijdens de Oudejaarsavond zal dus een perfecte afsluiter vormen. Bovendien is er ook nog een gastoptreden van de in Houston, Texas opgegroeide zanger Butch Williams.

De avond start om 22:00 uur en tickets zijn verkrijgbaar via: www.nieuwenor.nl

Please follow and like us:
Help-Desk