CULTUURLOKAAL

NIEUWJAARSCONCERT HARMONIE LAURA IN D’R SJTEE UUL

Harmonie Laura zal het nieuwe jaar op zondag 7 januari 2024 net zo energiek beginnen als het ,bijna, voorbije jaar verlopen is. Meteen aan de muzikale bak met de Altböhmische en wel in gemeenschapshuis d’r Sjtee Uul.

Landgraaf, 23 december 2023, 18:35

Harmonie Laura had in het afgelopen jaar haar 75- jarig bestaan en dat is op een meer dan toepasselijke wijze gevierd. Nieuwe uniformen ( en we weten allemaal wat dat voor een financiële aderlating is voor een vereniging), een Laura Mars, een super mooie concertreis naar het Duitse Beieren het Laura Jubileum bier en bijvoorbeeld de laura summer night voor de buurt.

En het speciale jaar lijkt zich simpelweg moeiteloos naar het nieuwe jaar te begeven. ‘Lijkt moeiteloos’ is dan exact van toepassing want van zelf gebeurt zoiets natuurlijk niet. De vereniging en aanhang hebben er aardig wat werk ingestoken en dat loont de moeite. Een puntgaaf muzikaal begin van 2024 is dan ook de uitkomst.

De Altböhmische

Tijdens het Nieuwjaarsconcert zullen de Altböhmische ook van de partij zijn. Dat wordt dus Böhmische blaasmuziek die met veel plezier ten gehore gebracht gaat worden voor de liefhebbers. En liefhebbers zijn er blijkbaar genoeg. Het concert is in goede handen want het zal onder leiding van Patrick Letterle gegeven worden. De kaartverkoop verloopt prima: 60% is al verkocht. Wees er dus snel bij want op= op!

De kaarten kosten in de voorverkoop €5,- en aan de dagkassa (mits voorradig) €8,00 . Ze zijn te koop bij:

Heren kapsalon Smeets, Pastoor Scheepersstraat 12B te Landgraaf en in gemeenschapshuis d’r Sjtee Uul, Sloterstraat 86 te Landgraaf. De zaal gaat op zondag 7 januari 2024 open om 13:30 uur en het concert begint om 14:00 uur.

Meer informatie over harmonie Laura is te vinden op: www.harmonielaura.nl en info over de Altböhmische op: www.altboehmische.com

Please follow and like us:
Help-Desk