CULTUURLOKAAL

AIMABELE SCHOFTEN VERANDEREN THEATER

Laat je meenemen door de Aimabele Schoften in Theater Landgraaf. Meegenomen worden met mooie verhalen en prachtige muziek, Oh, en de lekkere wijnen niet te vergeten. Dat is nog eens ander theater dan normaal.

Landgraaf, 5 november 2023, 19:26

Genieten van een prachtige avond in het theater met een stelletje schoften? Nou ja, als Theater Landgraaf ze zelf aanbeveeld, zal het wel meevallen. In ieder geval kan de bezoeker genieten van een prachtige wijnproeverij, vier verschillende wijnen die aangeboden worden met kleine maar lekkere versnaperingen. En cabaret is er dan natuurlijk vanzelfsprekend ook bij.

bden “Äls de goden haden gewild dat wij melk zouden drinken, hadden er wel uiers aan de wijnstokken gegroeid! “, is een mooie uitspraak die exact typeert waar het in deze voorstelling om draait. De voorstelling vindt plaats op vrijdag 17 november 2023 en begingt om 20:00 uur.

Ga voor meer informatie naar: www.theaterlandgraaf.nl

Please follow and like us:
Help-Desk