CULTUURLOKAAL

ROCK & ROCK & …ROCK IN THEATER LANDGRAAF

“Ijzersterk” noemt Theater Landgraaf het programma van de maand november. En in dit geval mogen ze dat dan ook volkomen terecht doen. Maar wat maakt het programma dan zo “ijzersterk”?

Landgraaf, zaterdag 14 oktober 2023, 20:45

Als je de Black Stars’ op je programma hebt staan, zit je eigenlijk al gebeiteld. Een eersteklas publiekslieveling die muzikale ervaring aan speelplezier weet te koppelen. Bingo dus! Maar vanzelfsprekend is er meer.

Wasted Nights, Innocence, Avalons Dream,et cetera, et cetera. En nog plesanter is het gegeven dat er ook gratis toegang is. Oké, niet iedere avond, maar het begin is er dan toch.

En natuurlijk heeft Theater Landgraaf ook nog heel wat anders op het programma staan. Behalve muziek is er ook theater voor jong en oud alsook verschillende andere muziekstijlen dan uitsluitend rock. Neem dus een kijkje op:www.theaterlandgraaf.nl om meer aan de weet te komen. Veel plezier alvast!

Please follow and like us:
Help-Desk