CULTUURNATIONAALREGIONAAL

DAG VAN DE ARMOEDE

Het FNV zet zich ook in om de armoede te bestrijden. Foto: FNV

Kun jij nog uitkomen met je geld? Nog iets over op het einde van de maand? Waarschijnlijk dat het in steeds meer gevallen niet zo is. Alles wordt maar duurder en duurder en geen hond die er ook maar iets aan doet. Tijd voor actie dus!

Landgraaf, vrijdag 13 oktober 2023, 12:04

Tijd voor actie, en dat idee had men bij vakbond FNV dus ook. FNV koos dan ook voor actie en wel op 17 oktober 2023 want dan is het de Internationale Dag van de Armoede. Het FNV trekt dan door heel Nederland met de vraag: “Kun jij nog rondkomen?” Zo ook in Limburg, een provincie waar de armoede ruimschoots aanwezig is en gegarandeert nog verder zal oplopen met de aanstaande massale ontslagen bij VDL-Nedcar.

In gemeenschapshuis het Juphuis, Schandelerstraat 81, 6412 XM te Heerlen zal op maandag 16 oktober een bijeenkomst plaatsvinden. Bedoeling is dat mensen die niet of nog nauwelijks rond kunnen komen daar met mekaar en vakbondsleden, of een ieder die kan en wil helpen, bijeen komen. Zaal open: 19:00 uur/ start 19:30 uur/ einde 22:00 uur. Mindervaliden kunnen achterom parkeren en anderen kunnen bij Sporting Heerlen terecht om hun karretje te parkeren.

Bron: FNV

Please follow and like us:
Help-Desk