CULTUURREGIONAAL

GENIETEN VAN DRIE LANDEN AMUSE TOCHT

Niet alleen genieten van een mooie wandeling of fietstocht, maar meteen ook de smaakpapillen laten smullen terwijl je ook nog eens over drie grenzen heen gaat? Trek er dan lekker op uit in de Drielanden amuse tocht.

Landgraaf, 11 mei 2023, 11:47

Een mens zou het op dit moment niet echt zeggen, maar zo langzaam maar zeker komt de zomer er toch aan. Dus wat te doen? Onze tip: je stapt op je fiets en geniet van een grensoverschrijdende tocht van Sittard-Geleen via de Selfkant naar Dilsen-Stokkem, waarbij je ook nog eens gebruik maakt van het veerpont ‘Hoal Euver II’ dat je met droge voeten over de Maas heen brengt. Bekijk een van Limburgs mooiste kastelen te Limbricht, neem het Tuedderner Venn in je op en geniet van de Maasvallei waar je in alle rust doorheen pedaleert.

Onderweg geniet je van al het moois dat het voorbij schuivende landschap te bieden heeft. En niet alleen dat; je kunt bovendien ook meteen smullen van de lokale culinaire hoogstandjes die deze regio te bieden heeft.

Voor diegenen die meer informatie willen over deze bijzondere ervaring is er van alles te vinden op: www.visitzuidlimburg.nl

Please follow and like us:
Help-Desk