LOKAALSPORT

LANDGRAAFSE DERBY UOW’02-SV ABDISSENBOSCH KOMT ERAAN

Derby’s hebben altijd iets bijzonders en de aanstaande derby tussen UOW’02 en SV Abdissenbosch hebben dat zeker. Dat beloofd dan ook alweer een bijzondere pot te worden op het hoofdveld bij Sportpark ter Waerden.

Landgraaf, 12 mei 2023, 11:34

Met nog slechts enkele dagen voor de boeg is de aanstaande derby tussen UOW’02 en SV Abdissenbosch zeker weer de moeite waard. Het kampioenschap is dan weliswaar beslist, Vaesrade is nu al de dik verdiende kersverse kampioen, maar dat neemt zeker niet weg dat er nog genoeg spektakel kan komen in de absolute slotfase van het huidige seizoen.

Voor beide teams altijd een bijzondere pot. Uiteraard niet alleen voor beide partijen, ook voor het publiek beloofd dit zeker wederom een wedstrijd vol spanning en kijkplezier te worden. De wedstrijd zal aanstaande zondag op Sportpark ter Waerden gespeeld worden en begint om 14:30 uur. Veel plezier alvast!

Op de valreep: de dames van UOW’02/LHC hebben hun zaakjes weer mooi voor mekaar. Zij hebben voor beide teams, 1+2, de volledige staf voor het nieuwe seizoen 2023/2024 bekend gemaakt. Nick Weijers zal de dames als hoofdtrainer gaan begeleiden. Joyce Duchateau Peters zal hem hierbij assisteren en Wendy Stassen neemt de rol van teamleidster op zich nemen.

Please follow and like us:
Help-Desk