LOKAALSPORT

UOW’02 OP DE GOEDE WEG MET ZEGE OP BRUNSSUM

De maker van de wereldgoal verleden week|: UOW’02 keeper Sandro Aruvaino . Foto:DLC

Keeper Sandro Aruvaino wist niet wat hem overkwam tegen RKVV Vaesrade: een omhaal, een wereldgoal, de gelijkmakende (2-2) en als klap op de vuurpijl dat dan ook nog eens in de 98ste minuut! Het zal je maar overkomen als doelman. In de wedsrtijd tegen SV Brunssum overkwam hem, helaas voor hem, iets heel anders.

Landgraaf, 30 april 2023, 12:39

Een schot als een bliksemschicht, het kletsende geluid van een bal die snoeihard tegen het net knalt en de 0-1 is een feit. Verweer van de UOW’02 doelman was onmogelijk op deze pegel van de Brunssumse spits. Een vroege achterstand is niet echt iets waar je naar uitkijkt bij een thuiswedstrijd.

UOW’02 toonde echter wils- en veerkracht. Het UOW’02 gezelschap wist uiteindelijk de volle winst te pakken, dit lukte echter wel pas in de tweede helft, de Brunssummers boden felle tegenstand die uiteindelijk pas gebroken werd nadat een van hun vroegtijdig, met rood op zak, het veld ruimde. Youngsters Ian Essers nam de 1-1 voor zijn rekening en Roel Szalata scoorde de winnende 2-1. En dat net de jonge spelers de score op hun naam weten te zetten is een mooi teken voor het team en de club. Op de goede weg dus.

Op de valreep nog deze; mochten er mensen zijn die geïnteresseerd zijn in het trainen van het 2de elftal van UOW’02? Neem dan contact op met de club. Zij zullen de kandidaat graag te woord staan en verder helpen!