LOKAALSPORT

KSV SIMSON DRAAIT OP VOLLE TOEREN VOOR 35STE GRENSLANDTOERNOOI

Het aftellen is begonnen. Afbeelding: KSV Simson

Het aftellen is begonnen. Met minder dan een week te gaan lopen de voorbereidingen voor het 35ste Grenslandtoernooi op volle toeren. De inschrijving is gesloten en voor de ware sportliefhebber staan er topworstelaars op het programma!

Landgraaf, 30 april 2023, 13:07

Het niveau van deze editie in de grenslandtoernooien zal zeker hoog liggen. Een fors aantal getalenteerde deelnemers hebben zich ingeschreven en dat staat garant voor mooie sport en spannende strijd op hoog worstelniveau.

Zet deze maar op je agenda!

Worstelaars uit Zweden, Zwitserland, Frankrijk, België en Nederland staan op de deelnmerslijst, maar liefst 230 atleten zullen op 6 mei hun opwachting maken in sporthal Baneberg te Landgraaf. Het toernooi zal om 11:00 uur zijn aanvang nemen. Kaartjes zijn bij de kassa verkrijgbaar.

Info : www.ksvsimson.nl

Please follow and like us:
Help-Desk