CULTUURNATIONAAL

BLOESEMTOCHTEN OM VAN TE GENIETEN

De zon wint steeds meer aan warme en de mens geniet er steeds meer van. Echter ook de natuur reageert er op zijn mooist op. De bloesem kondigt de lente aan! Tijd om erop uit te gaan.

Landgraaf, 27 maart 2023, 13:07

De boswachters in Nederland hebben voor iedereen de mooiste bloesemroutes op een rijtje gezet. Het roze en witte landschap zal in april en mei zijn opwchting maken als de fruitbomen zich in hun prachtige bloesemkleed an de mens vertonen.

In Zuid-Holland is er de Lusthof de Haeck wandelroute, in Zeeland de Bloemdijken route van Zuid- Beveland waar je boven op de dijken de zoete geur van de bloesem kunt ruiken, of neem deLandgoed Eerle route in Overijssel met zijn krentenboompjes. Zat om routes om uit te kiezen en lekker actief genieten van het schoons dat de natuur te bieden heeft.

Kijk voor meer informatie op: www.natuurmonumenten.nl

Please follow and like us:
Help-Desk