LOKAALSPORT

VOETBAL EN DARTEN BIJ FC LANDGRAAF

Wie droomt er nou niet van een schot in de roos? En of dat bij het voetballen gebeurt of bij het darten maakt in dit geval niet zo gek veel verschil. Bij FC Landgraaf kan het op 17 maart beide tijdens Ńight of Darts.

Landgraaf 16 maart 2023, 17:10

Ging het sportief gezien, helaas, mis tegen Alfa Sport (de pot werd met 5-2 verloren), al te lang heeft men er de voetbalclub blijkbaar niet over getreurd. Morgenavond, 17 maart 2023, zal er in de kantine van FC Landgraaf op 7 wedstrijdbanen dan ook meteen maar gestreden worden om de hoofdprijs tijdens Night of Darts. Iedereen, dus ook niet-leden, is er welkom om deel te nemen aan de wedstrijd. Neem dus gerust vrienden of familie mee. Eigen pijlen zijn niet nodig en de lekkere hapjes staan, zoals gewoonlijk bij de vereniging, klaar om verorberd te worden. Aanvang is om 19:30 uur. Veel plezier alvast.

Inschrijven kan altijd nog gewoonweg in de kantine van de club. Meer info over deze vereniging is te vinden op: www.fclandgraaf.nl

Please follow and like us:
Help-Desk