CULTUURLOKAAL

‘CENT MILLE CHANSONS’ IN THEATER LANDGRAAF

Franse wijnen en kaas, oude kloosters en kastelen, een zangeres en pianist en een selectie van de mooiste chansons, kortom Ghislaine Mommer & Clemens Hoffman met ‘cent mille chansons’. Een uitgelezen kans voor de liefhebbers om te genieten van Franse chansons in een klein, intiem theater.

Landgraaf, 16 maart 2023, 16:44

Aanstaande zaterdag zullen Ghislaine Mommer & Clemens Hoffman te gast zijn bij Theater Landgraaf in Landgraaf. Voor de liefhebbers van het Franse chansons een kans die ze eigenlijk niet mogen laten liggen. Ghislaine en Clemens zijn normaliter zelf liefhebbers van optredens op bijzondere locaties; oude kloosters, kastelen, Franse tuinen of in wijngaarden (hoe kan het ook anders?).

Jacques Brel, Edith Piaf, Charles Aznavour, Michel Legrand en tal van andere franse beroemdheden op dit gebied zullen aan de beurt komen tijdens hun optreden. Een must voor de fans van het chanson dus!

De entree bedraagt €13,00, aanvang is om 20:00 uur op zaterdag 18 maart in Theater Landgraaf aan de Kerkberg 4, 6374 ES te Landgraaf. Info: 045 531 0929 of www.theaterlandgraaf.nl

Bron: theater Landgraaf

Please follow and like us:
Help-Desk