LOKAALSPORT

ONDANKS ORANJE TOCH EEN GESLAAGD FEEST BIJ FC LANDGRAAF

Enkele van de jubilarissen, v.l.n.r.: Louis van de Wouw, Roger Voorjans en Theo Bloem. Foto: Jos van de Meer

Deze keer regent het eens niet aan inhaalwedstrijden maar veel meer aan inhaalfeesten. Zo ook bij FC Landgraaf. Bij hun was het feest, ook al werkte het Nederlands elfal daar niet echt aan mee. Het feestgedruis in de kantine van FC Landgraaf was, zo als altijd, dus wel geslaagd.

Landgraaf, 22 december 2022, 20:52

Bij FC Landgraaf kan men terugkijken op een uitermate geslaagde jubilari-, vrijwilligers- en sponsoravond. De jubilarissen kregen allemaal een speldje, een bierpakket en voor de partner een bloemetje. Om 20:00 uur werd de aftrap gegeven voor het echte feestvieren. De ruim 150 aanwezigen keken naar de wedstrijd van de oranje spelers te Qatar en, hoe kan het ook anders bij FC Landgraaf, ook ondanks de nederlaag van het Nederlands elftal werd het toch een uitstekend feest. Overigens met dank aan de Sweëgelsöppers die de vrijwilligers en andere aanwezigen met een drankje verzorgden.

Dan op de valreep nog deze: de nieuwjaarsborrel zal dan ook in de kantine plaatsvinden en wel op1 januari, aanvang is om 13:00 uur.

Kijk voor meer informatie over deze club op: www.fclandgraaf.nl

Please follow and like us:
Help-Desk