CULTUURLOKAAL

POPPENTHEATER KOEKLA EN KABOUTER THIJM

Poppentheater van Koekla is er niet alleen voor de kids.

Het theater is er echt niet alleen voor de ouderen onder ons, ook voor de kinderen is er natuurlijk het grote spel. Bij deze iets meer informatie over het poppentheater!

Landgraaf, 21 december 2022, 21:34

Het theater bestaat al minimaal sinds de oude Grieken, dat weten we dus zeker. En wat we ook zeker weten is dat het theater bij uitstek het best vanaf jonge leeftijd bezocht dient te worden. Doen dus! Theater Landgraaf is knus en intiem en dus bij uitstek geschikt voor een eerste tehaterervaring en speciaal voor de kindervoorstellingen worden er vooraan in de zaal kleine rode stoeltjes geplaatst.

Nu staat in de tekst hierboven dus dat er stoeltjes “vooraan” gezet worden. Dat betekent dat daarachter dus grotere stoelen staan. Die zijn er voor de ouders of andere volwassenen. Poppentheater Koekla is er heus niet alleen voor de kids! De volwassenen kunnen zich buiten het geboden ‘verhaal’ ook absoluut vermaken door alleen al naar het vakmanschap van de artiesten te kijken.

Ooow, nog een aardigheidje: na de voorstelling mogen de kinderen op het podium persoonlijk kennis maken met de artiesten, hun poppen en kunnen zij ook het decor van dichtbij bekijken. De voorstelling zal aanstaande zondag om 14:30 uur plaatsvinden, de entree bedraagt €8,50 en de leeftijd voor de kinderen schommelt ergens tussen de 3 en 8 jaar.

Bezoek de website van het theater: www.theaterlandgraaf.nl om daar nadere informatie over het verkrijgen van kaartjes te krijgen.

Please follow and like us:
Help-Desk