CULTUURLOKAAL

‘EXPOSITIE INTERNATIONALE UITWISSELING’ IN IPOMAL GALERIE TE WAUBACH

Ipomal Galerie zal over net geen twee weken de ‘Expositie internationale uitwisseling’ openen met werk van drie kunstenaars. Keramiek, raku en schilderijen zullen dan in de galerie te Waubach te zien zijn.

Landgraaf, 2 november 2022, 22;21

Drie beeldende kunstenaars; Monika Jonas-Sunder (schilderijen), Hèléne van Dongen (raku) en Lucie Berben (keramiek) zullen met hun werken een uitzonderlijke expositie vormen. Gevoelig, zacht, kracht, kleurrijk, open en gesloten, evenwicht en harmonie. De lijst met woorden en begrippen die hun beeldende werken oproept is enorm. Een expositie dus die de moeite meer dan waard is.

De expositie duurt van 13 november t/m 18 december 2022. De opening zal plaatsvinden op zondag 13 november vanaf 14:00 uur in het bijzijn van de kunstenaars zelf. De openingstijden; vrijdag 17:00 – 20:00 uur. Zaterdag en zondag: 14:00- 17:00 uur en op afspraak.

Ga voor meer informatie naar: www.ipomal-galerie.nl

Please follow and like us:
Help-Desk