CULTUURLOKAAL

KINDERVOORSTELLINGEN VOOR EEN ZACHT PRIJSJE DANKZIJ ‘DE BIEB’

De bibliotheken Landgraaf sponsoren twee leuke kindervoorstellingen in Theater Landgraaf in het kader van de Kinderboekenweek. En dat voor een zacht prijsje in een tijd waarin voor de rest zo ongeveer alles peperduuur is, mooi meegenomen toch?

Landgraaf, 19 oktober 2022, 21:11

In een tijd waarin alles hartstikke duur geworden is, is het extra mooi te noemen als er ook eens een keer iets voor een leuk bedrag voorbij komt en in dit geval mede dankzij de Bieb. Het gaat dan over twee kindervoorstellingen in Theater Landgraaf. Voor niet-leden van de Bieb bedraagt de entree €4, – en voor leden is dat dan €3, – . En dat is dan toch echt een mooi zacht prijsje te noemen, maar wat krijgt de bezoeker dan daarvoor?

Lees verder onder de afbeelding

De bezoekersaantallen in de theaters lopen terug, hetgeen niet gek te noemen is met de gestegen prijzen van zo ongeveer alles wat een mens maar bedenken kan. Dus bij deze dan een steuntje in de rug middels 2 kindervoorstellingen van hoge kwaliteit !!

  • Op zondag 30 oktober: ‘Zirkoes Fantastika’ door Heer Otto. Een fysieke, muzikale en humoristische voorstelling over missen. Van iets dat je kwijt bent tot het missen van je moeder.
  • Op zondag 13 november: ‘Onder de grond’ door Wie Walvis. En Wie Walvis maakt muziektheater voor kinderen die zich groot voelen en volwassenen die weer even klein willen zijn!

Lees verder onder de afbeelding.

Reserveren kan via e-mail: reserveren@theaterlandgraaf.nl of telefonisch via: 045-5310929

Please follow and like us:
Help-Desk