CULTUURLOKAAL

VAN VUILSTORT TOT ZONNEPARK

Onder het motto ‘Wandelen is goed voor lichaam en geest’ nodigt het Gilde Landgravenaren en geïnteresseerden uit om deel te nemen aan de themawandeling ‘Van vuilstort tot zonnepark’. Hierbij de nodige informatie.

Landgraaf, 2 oktober 2022, 15:52.

De themawandeling zal plaatsvinden op maandag 24 oktober en starten bij gemeenschapshuis De Residentie aan de Gravenweg te Abdissenbosch. De wandeling zal ongeveer 7 kilometer lang zijn en een kleine 2,5 uur in beslag nemen. De gidsen zullen onderweg vertellen over de vroege en recentere geschiedenis van Abdissenbosch. Vóór het einde van de wandeling zal het zonnepark op de voormalige regionale vuilstortplaats bezocht worden, alwaar de directeur Bodemzorg Limburg een toelichting zal geven over de ontwikkeling van het gebied.

Tijdige aanmelding bij het Gilde (e-mail: gildelandgraaf@gmail.com) of bij dhr P. Kusters (tel: 045 5321629) onder vermelding van naam en telefoonnummer is aan te bevelen. Deelname is kostenloos, een vrijwillige bijdrage is welkom. Ook in slechte weersomstandigheden zal de tocht plaatsvinden, met uitzondering van stortregen. Gilde Landgraaf wenst u nu alvast een fijne wandeling.

Please follow and like us:
Help-Desk