EUROPASPORT

RUHRSEE-MARATHON STAAT VOOR DE DEUR

Voor de liefhebbers van de loopsport én de liefhebbers van de natuur: de Ruhrsee-marathon! Maar ook dat is dan slechts het halve verhaal, want er is echt wel meer. Bij deze ietsje meer info.

Landgraaf, 27 oktober 2022, 13:45

Nu is de Ruhrsee-marathon niet meteen om de hoek te vinden. Echter, een wereldreis is het nu ook weer niet. Het parcours is uitdagend en afwisselend te noemen. Bovendien is het meer dan alleen maar een marathon.

Op zaterdag 5 en zondag 6 november zal de |Ruhrsee-marathon plaatsvinden te Einruhr-Simmerath. Liefhebbers hoeven niet meteen de hele marathon af te leggen. Er zijn meerdere afstanden mogelijk: de 600 meter, de 2 kilometer en de 5 kilometer. Deze vinden op de zaterdag plaats en zijn er voor de bambino’s en de de jonge jeugd. verder is er de 5 km ook voor volwassenen, net als de 16,5 en de hele, of anders ook wel de 42 genoemd.

Een feestent kan dan in Duitsland natuurlijk niet ontbreken, dus buiten sportief wordt het in ieder geval ook gezellig. Geniet dus van mooie sport, mooie natuur en een gezellige Duitse avond.

Kijk voor meer info op: www.Rursee-marathon.de

Please follow and like us:
Help-Desk