CULTUURLOKAALREGIONAAL

‘BEESTACHTIG MOOI’ IN ABDIJ ROLDUC

Deelnemers die lessen volgen bij de Vrije Academie Parkstad eposeren schilderijen, beelden, grafiek en keramiek in de kruisgangen van Abdij Roduc te Kerkrade. De expositie gaat door het leven met de titel ‘BEESTACHTIG MOOI’. En dat heeft een reden.

Landgraaf, 6 mei 2022,19:40 uur

‘BEESTACHTIG MOOI’ staat voor een breed palet aan beeltenissen en werken van dieren en werken die de beschouwer raken door hun schoonheid. Uiteraard is de beleving van schoonheid subjectief en voor een iedereen een andere ervaring. Het thema is op verschillende manieren te interpreteren en dit maakt het oderwerp ook zo mooi en interessant en is verder dan ook de verbindende factor tijdens deze expositie.

Lees verder onder de afbeelding

De abdij is overigens een prachtige plek voor de cursisten om te exposeren. Een bijzondere plek waar kunst in alle rust en ruimte beleefd kan worden. Circa 50 cursisten presenteren hun werken en dit leidt tot een grote variëteit in stijlen, technieken en verbeelding. Er zijn ook exposanten bij die deelnemen aan de dagbesteding in de ateliers van de Vrije Academie Parkstad. De expositie start op 10 mei 2022.

Mensen die interesse hebben in een cursus bij de Vrije Academie kunnen voor meer informatie terecht op www.vazom.nl Overigens is het ook mogelijk om een gratis proefles te volgen. Neem dan contact op via e-mail: info@vazom.nl

Bron en afbeeldingen: Vrije Academie Parkstad

Please follow and like us:
Help-Desk