CULTUURLOKAALSPORT

TTV LANDGRAAF GAAT MEERVOUDIG AAN DE SLAG

Tafeltennisvereniging Landgraaf, kortweg TTVLandgraaf, heeft er maar druk mee. Buiten de competitie staan er nog meerdere andere activiteiten in de wacht. Een kwajongconcours en dan ook nog de Landgraafse Sport en Cultuurdag van aanstaande vrijdag.

Landgraaf, 18 april 2022, 20:49

De leden van TTVLandgraaf zullen zich vol in moeten zetten om het allemaal bij te kunnen houden. Deze keer dan niet om punten te scoren in de competitie, maar wel tijdens het kwajongconcours en weeks daarna ook nog eens tijdens de Sport en Cultuurdag van Landgraaf.

KWAJONGCONCOURS

Het kwajongconcours zal op vrijdag 29 april plaatsvinden in de kantine van sporthal Hoefveld. Aanvang is om 19:30 uur. Inschrijven kan of ter plekke in de kantine tussen 19:00 en 19:30 uur, of door te mailen naar: secretaris@ttvlandgraaf.nl. De kosten bedragen €5,- per koppel. En by the way: Er zijn dus leuke prijzen te winnen!

SPORT & CULTUURDAG LANDGRAAF

TTVLandgraaf zal op vrijdag 22 april een van de deelnemende verenigingen zijn tijdens de sport en cultuurdag van de gemeente Landgraaf. Op deze vrijdag kunnen de verenigingen zich presenteren aan alle basisschoolleerlingen uit Landgraaf. De activiteiten vinden plaats op sportpark Ter Waerden. Kinderen kunnen daar spelenderwijs kennismaken met tafeltennis en wie het leuk vindt is welkom op de trainingen van de club in sporthal Hoefveld, Belvauer 58, in Nieuwenhagen. De trainingen vinden plaats op de donderdag vanaf 18:30 uur. Om het nog aantrekkelijker te maken koppelt TTVLandgraaf er meteen een actie aan: jeugdleden mogen drie maanden gratis trainen! Meer info over de vermelde activiteiten kan telefonisch verkregen worden bij Frank Moonen: 06 1501 6377.

Meer informatie over TTVLandgraaf is te vinden op: www.ttvlandgraaf.nl

Please follow and like us:
Help-Desk