LOKAALSPORT

EN TOCH WERD ER LEUK GEVOETBALD OP DE LANDGRAAFSE VELDEN

V.V.Schaesberg-4 tegen Geuldal-3 bleek een zeer vermakelijke pot te zijn.

Nu bleek er dus heel wat niet mogelijk in het afgelopen weekeinde, maar anderzijds ging er toch minimaal 1 wedstrijd wel door: V.V.S.-4 contra Geuldal-3. En dat was dus een echt leuke pot!

Landgraaf 15 december 2021, 21:16

Op de Schaesbergse velden werd er afgelopen zondag getraind en nog eens getraind. Veel meer leek ook niet mogelijk, of althans, op een van de kunstgrasvelden werd er dus toch weldegelijk een wedstrijd gespeeld en wel tussen VVS-4 tegen Geuldal-3.

Nu was het niet echt bepaald het meest geweldige voetbalweer, echter, de mannen van beide teams hadden daar geen moeite mee, er kon en mocht gespeeld worden en dat was al meer dan zo ongevver alle andere teams op die dag van zichzelf mochten beweren. De punten in deze sportief gespeelde partij gingen uiteindelijk, met 4-2, naar de Schaesbergse mannen en dat was terecht. Uiteindelijk bleken zij de verdiende winnaar te zijn.

Een van de VVS-4 mannen, Sonny Budie, schreef er een mooi wedstrijdverslag bij en dat zal in de januari-editie van het DLCMagazine in zijn volledigheid worden uitgebracht. Met dank aan Sonny Budie alvast!

Fotografie: DLCMagazine/Lambert Rinkens

Please follow and like us:
Help-Desk