CULTUURNATIONAAL

VEILIG WERKEN IN CORONATIJD

Momenteel is Corona natuurlijk het onderwerp. Tenminste… na het WK formule1 van gisteren dan vandaag toch wel weer. Maar hoe werk je dan het veiligst?

Landgraaf 13 december 2021, 18:52

Corona was, is en zal voorlopig nog wel even het dagelijks leven beheersen. En werken moeten we toch, zo of zo. Veilig werken betekend dan meteen dat je jezelf en anderen beschermt, en dat is dan wel de bedoeling van het hele gebeuren. En ondanks dat Corona nu toch al een aardig tijdje ons dagelijks leven beheerst, blijven er toch steeds weer vragen te zijn over hoe men het veiligst werken kan?

Bij FNV Bondgenoten kan men terecht voor antwoorden op de meest gestelde en ook nog niet gestelde vragen hierover! Bij de Helpdesk Corona Bouw & Techniek is er bijvoorbeeld antwoord te vinden op de 4 meest gestelde vragen in deze sector. Doorklikken naar alle veelgestelde vragen is dan weer een aanvullende optie.

Vragen desbetreffend? Ga dan naar: www.fnv.nl/nieuwsbericht/sectornieuws/bouwen-en-wonen/2021/12/dit-zijn-de-meest-gestelde-vragen-bij-de-helpdesk?

Please follow and like us:
Help-Desk