LOKAALSPORT

KSV SIMSON OOK OP DREEF TEGEN TV AACHEN-WALHEIM

De worstelaars van KSV Simson maakten het trio overwinningen compleet door ook TV Aachen-Walheim te verslaan. Dit gebeurde in een enerverende en voor het publiek zeer vermakelijke match. Een reportage van een geslaagde worstelavond.

Mohseni Moein in volle concentratie tegen Veliyev Umar. Foto: DLC

Landgraaf, 24 oktober 2021, 21:04

Drie keer trad KSV Simson thuis aan in de Oberliga en drie maal volgde een zege voor de Landgraafse worstelaars. Ook TV Aachen-Walheim moest gisteren zijn meerdere erkennen in het Landgraafse team. TV Aachen-Walheim bleek, zoals van te voren verwacht, weliswaar sterker als de eerste twee tegenstanders maar keerde uiteindelijk toch huiswaarts met een 24 -14 nederlaag op zak.

In deze wedstrijd moesten de Simson worstelaars echter wel dieper gaan dan in de eerdere wedstrijden en daar profiteerde het het publiek op de tribunes van Sporthal Baneberg volop van. Vooral voor de rust waren er meerdere echt spannende partijen te zien. In aardig wat gevallen boden de mannen van Walheim felle tegenstand hetgeen spanning en kijkgenot alleen maar ten goede kwam.

Simsons Wesley Mulder liet Fabian Schnell geen kans. Foto: DLC

Bij de rust aangekomen was de door Simson genomen voorsprong al relatief groot te noemen. Walheim wilde echter van geen wijken weten. Er volgden dan ook nog enkele heel mooie partijen. TV Aachen-Walheim wist 4 van de in totaal 11 partijen te winnen. Nu is dat voor de Simson aanhanger natuurlijk minder plezierig nieuws, echter voor de liefhebbers van de worstelsport waren enkele van deze partijen ruimschoots het bewonderen waard.

Walheims Ibragim Veliyev was te sterk voor Georgi Antoanov Zhizgov. Foto: DLC

Helaas moeten wij nu echter wel vermelden dat er wederom geen tegenstander was voor Zeynep Dönmez. In tegenstelling tot eerder vermeld bleek ook de vrouwelijke vertegenwoordiger van Walheim niet thuis te geven. Zeynep’s mannelijke collega’s wisten heel veel goed te maken op de mat, maar ook zij wil haar kunnen tonen. Wellicht dat dit volgende week dan ook eindelijk voor haar gebeuren kan.

Zeynep Dönmez oefende zich ook gisteren wederom in geduld. Foto: DLC

Met deze derde zege op rij sluit Simson de eerste reeks aan thuiswedstrijden af. Op de ranglijst delen zij nu een eerste plaats met Germania Krefeld. En laat dat nu net de eerstvolgende tegenstander zijn! Zaterdag 30 oktober rukken zij uit naar Krefeld. De wedstrijd zal daar om 19:00 uur beginnen in de sporthal op Steinstrasse 73.

Please follow and like us:
Help-Desk