CULTUURLOKAALREGIONAAL

DE NACHT VAN PINKPOP

Er is een bak werk voor verricht door aardig wat mensen en instanties, en het resultaat daarvan zal morgenavond tijdens een ‘livestream edition’ eindelijk de ether in gaan. De NACHT VAN PINKPOP’ presenteert De Sound van Parkstad.

Landgraaf, 17 juni 2021, 21:17

Eindelijk is het zover, de Nacht van Pinkpop presenteert De Sound van Parkstad op 18 juni 2021 om 20:00 uur via diverse kanalen.

Nadat men in februari is begonnen met het project om muzikanten toch een podium te bieden in de Covid tijd komt men nu tot de finale. De inzendingen waren zeer divers, wat natuurlijk te verwachten was van ons mooie Parkstad, en de producers zijn volop bezig geweest er een vette soundtrack van te maken. Aan de voorwaarde dat alle stukken gebruikt zouden worden is voldaan, het ene stuk zal meer herkenbaar zijn dan het andere maar ze zijn er echt allemaal bij.

Graag nodigt men dan ook iedereen uit om in te loggen op de live-stream en mee te genieten van het programma dat men presenteert tijdens de Nacht van Pinkpop, de première van DSVP! Het wordt een live talk-show setting gepresenteerd door Marco Wmeets. Er zal van iedere producer één voorproefje te horen zijn en de deelnemers zijn uitgenodigd op hun ingezonden stukje live on stage te doen. De deelnemers alsook de producers zullen aan tafel schuiven om hun ervaring te delen. Tot slot wordt de gehele soundtrack gestreamd via diverse kanalen waaronder de site van de Oefenbunker. Naast de stream op www.oefenbunker.com wordt de presentatie op TV uitgezonden door Omroep Landgraaf. De complete track zal volgende week op de radio te horen zijn bij RTV Parkstad.

Meer weten? Neem dan een kijkjehttp://www.oefenbunker.com op:

Please follow and like us:
Help-Desk