REGIONAALSPORT

PARKSTAD LIONS JUNIORS DRAAIEN WARM VOOR TOPPER

Afgelopen weekeinde speelden de Parkstad Lions Juniors tegen Jeka uit Breda en alles wijst erop dat de Juniors er klaar voor zijn. De topper tegen de Beekse Cheetahs belooft een spektakelstuk te worden.

Landgraaf , 29 juni, 22:48

Jeka, Breda, deed afgelopen zaterdag op het veld bij de Varenbeuk wat ze konden maar er was geen kruid gewassen tegen de Parkstad Lions Juniors. De uitslag van 12 -2 spreekt dan boekdelen. Jeka probeerde er van alles aan te doen, maar buiten het offensieve gedeelte wisten de Juniors ook defensief stand te houden.

Neem de voorlaatste. De stand is 9-2. Jeka heeft echter het eerste en tweede honk bezet en kan met een echt rake klap nog proberen om iets van de wedstrijd recht te zetten. Zouden de drie man binnen komen blijven er nog twee innings over om in de buurt van de verre 9 te komen. En de slagman van Jeker raakt de bal ook naar behoren. De Maastrichtenaren lopen voor wat ze waard zijn. Echter de defensie van de Parkstad Lions slaat op het laatste moment toch nog beslissend toe. Drie man uit en dat was dan de voorlaatste inning.

Het was echter meer dan het einde van de zevende inning; eigenlijk is de wedstrijd vanaf dat moment simpelweg voorbij. De Juniors lopen alleen nog maar verder uit in de laatste inning. 12-2 is dat wat op de wedstrijdformulieren de zaak formeel vastlegt. Al met al een sportieve strijd en wedstrijd, met aardig wat moois voor spelers en publiek. De topper moet echter volgende week nog komen en dat belooft dus!

Fotografie: De Landgraaf Courant

Please follow and like us:
Help-Desk