CULTUURREGIONAAL

KERSTCONCERT IN ORANJERIE KASTEEL AMSTENRADE

Een avond waarin kerstfeest en kerstmuziek elkaar afwisselen, klassieke muziek in de oranjerie van een kasteel en dan ook nog genieten van heerlijke wijnen. Kortom een kerstconcert met allure. Bij deze de nodige info.

Landgraaf, 7 december 2023, 09:35

Op vrijdagavond 15 december zal in de Oranjerie van Kasteel Amstenrade een kerstconcert plaatsvinden van allure. Cantus ex Corde, Adelante Zingt, Unity Wessem en Vocal Sollýs zullen prachtige muziek presenteren in een perfect bijbehorende ambiance. De geweldige tuin vóór de oranjerie zal de kerstsfeer alleen nog maar versterken.

Solisten: Amber Haddad, Etnic Vocals, Eline Meijs, sopraan, Steven van Kempen dirigent, musicus. De presentatie is in handen van Twan Schevers. Start is om 19:30 uur. Korte concertmomenten wisselen elkaar af met gezelligheid en samenzijn in de mooie cecembermaand.

Wees er wel op tijd bij want er is maar plek voor een beperkt aantal bezoekers! Tickets kosten €5,- per persoon, stoelreservering concert €12,50 en wijnproeverij in Cave onder (tussendoor) €10,00. De kaarten zijn te reserveren via: info@sintstephanuswijnhuis.nl

Please follow and like us:
Help-Desk