LOKAALSPORT

UOW’02 JUBILEUM: WAAR ZIJN DE OUD-LEDEN?

De jonge leden zijn er, maar waar zijn de oud-leden? Foto: DLC

UOW’02 speelde vandaag thuis met 2-2 gelijk tegen Kerkrade-west. Geen slechte uitslaggezien de derde plaats die de Kerkraadse ploeg op de ranglijst bezet. Maar daar gaat het nu even niet om. Het 20-jarig bestaansfeest komt er aan en dat betekent werk aan de winkel.

Landgraaf, 6 juni 2022, 21:56

Op 1 juli 2022 bestaat UOW’02 twinting jaar en dat vraagt om een feestje. In het weekeinde van 8, 9 en 10 juli is er dan ook een feestweekend. Op de eerste dag van dat weekeinde staat er een wedstrijd tussen oud-leden van UOW’02 en het huidige eerste elftal op de agenda.

Dus worden nu de oud-leden gezocht! Ieder oud-lid is welkom en kan zich aanmelden via e-mail: communicatie@uow02.nl.

Natuurlijk staat er veel meer op het programma in dat weekeinde. Onder andere een middag met speciale aandacht voor de jeugd, een muzikale feestavond of bijvoorbeeld een spellendag. Maar daar volgt binnenkort meer nieuws over.

Please follow and like us:
Help-Desk