REGIONAALSPORT

ACHILLES TOP HEEFT NIEUWE CLUB-ASSISTENT

De Kerkraadse atletiek vereniging Achilles-Top is dit jaar volop aan het vernieuwen. Nog net voor de kerst introduceert de vereniging zijn nieuwe club-assistent. Nee, geen persoon die over de atletiekbaan heen dendert of nieuwe recorden werpt, maar wel eentje die digitaal van wanten weet.

Landgraaf, 15 december 2023,19:25

We gaan enkele maanden terug in de tijd en belanden in een atletiekstadion waar van sport zo ongeveer geen spoor te vinden is. Alhoewel, de tribunes zijn er nog, voor de rest is het geheel behoorlijk onder handen genomen. Het resulteert uiteindelijk in een uiterst mooi atletiek complex. Niet alleen een nieuwe baan maar ook de atleten van de veld-onderdelen kunnen met het nieuwste van het nieuwste aan de slag.

Dat is dus verleden tijd.

Dan neemt de vereniging de volgende stap en neemt de website onderhanden en ook die mag er wezen. Daar laat men het dan niet bij en gooit er ook nog op de valreep van dit jaar een nieuwe club-assistent tegenaan: de Achilles-Top APP. Alle nuttige verenigingsnieuws en informatie meteen bij de hand, zoals trainingstijden maar ook aanwezigheidsregistratie, declaraties indienen of inschrijven voor activiteiten. Ook kunnen er wijzigingen van je gegevens mee geregeld worden zoals verhuizingen, nieuwe rekeningnummers of een ander telefoonnummer.

Nieuwjaarsontbijt

Wat activiteiten betreft is er meteen ook eentje die voor de leden op de agenda mag: het jaarlijkse Nieuwjaarsontbijt. Dat vindt deze keer plaats in het Catharinahoes aan de Lambertistraat in Kerkrade-Holz en wel op zondag 7 januari 2024 en begint om 10:00 uur. De kosten voor volwassenen bedragen €10,- en kinderen t/m 12 jaar €5,-. De leden dienen zich aan te melden vóór 2 januari 2024. En ja, inschrijven kan natuurlijk ook via de Achilles-Top APP.

Foto: Facebook

Voor mensen die meer willen weten over deze mooie club is er de volgende link: www.achilles-top.nl

Please follow and like us:
Help-Desk