CULTUURLOKAAL

CURSUS DIGISTERKER IN BIBLIOTHEEK LANDGRAAF

Aanvragen indienen, formulieren invullen, geld terugkrijgen en andere zaken regelen bij de overheid is niet voor iedereen een ‘appeltje, eitje. Het gaat tegenwoordig zo ongeveer allemaal digitaal en daar hebben nogal wat mensen moeite mee. Daar kan echter iets aan gedaan worden.

Landgraaf, 23 november 2023, 09:15

“Met 4,5 miljoen volwassenen die moeite hebben met de DigiD overheid is het de hoogste tijd dat er iets gebeurd.” moet men bij de bibliotheken gedacht hebben. Inmiddels zijn er ruim 640 bibliotheken bezig met een onvoorstelbare inhaalslag om de mensen wegwijs te maken in een volstrekt uit de hand gelopen digitale overheidswereld.

En helaas mag de bibliotheek in Landgraaf niet echt op de bibliotheek in de bovenstaande afbeelding lijken, maar daarvoor kun je in de ‘bieb’ hier in Landgraaf wel terecht voor de cursus Digid. In deze cursus leert men werken met de elektronische overheid. Heeft u vragen over wat een DigiD is? Of wilt u de DigiD beter leren gebruiken? Dan kunt u terecht bij deze gratis cursus van de Bibliotheek Landgraaf-Onderbanken in samenwerking met Seniorweb Landgraaf.

De lessen vinden plaats op aanvraag op donderdag van 14:00 uur tot 16:00 uur. Interesse? Meldt u zich dan aan in de bibliotheek, daarna wordt er contact met u opgenomen over de eerste lesdag.

Aanmelden kan ook,via: 06 188 40490 of via e-mail: info@bibliotheeklandgraaf.nl

Please follow and like us:
Help-Desk