CULTUURNATIONAAL

THE ROCK ONLINE: RAMMSTEIN BUSREIS 2024

Het kan nu al en wetende ndat Rammstein eeuwig en altijd binnen mum van tijd tjokvol zit , is op tijd erbij zijn van wezenlijk belang. Theo Samson’s The Rock Online regelt het nu al voor je.

Landgraaf, maandag 16 oktober 2023, 18:46

Rammstein is ten alle tijde binnen mum van van tijd vol. er zijn maar weinig bands die over een dergeliujk grote aantrekkingskracht beschikken als deze band. Op tijd erbij zijn is dus echt wel handig. Dat er dan iemand is zoals Theo samson die het mooi voor je regelt is dan natuurlijk helemaal te gek. Theo’s The Rock Online regelt de tickets en de busreis tijdens deze early Bird actie. de prijzen zijn p.p.

Wie, wat, waar, hoeveel, et cetera

Het concert zal plaatsvinden in Nijmegen, in het Goffertpark en wel op dinsdag 18 juni 2024. Kaartjes in de Feuerzone kosten €180,- , Tribune zitplaats €180,- , Staanplaatsen €155,- en voor rolstoel- en begeleidersplaats ook €155,-

Voor een ieder die mee wil: app/e-mail (theo@therockonline.nl) Theo het aantal, welk soort kaartje, postadres incl. mobiel nummer en voor wie (voor en achternaam). Alle kaarten worden namelijk op naam gezet. Dus geef ook de naam van je medereizigers door! Veel rockplezier alvast!!

Please follow and like us:
Help-Desk