CULTUUR

PASEN MET FANFARE ST. BARBARA G.A.

Pasen staat voor de deur en traditiegetrouw organiseert Fanfare St. Barbara G.A. dan 2 activiteiten. Te weten: de verkoop van de lekkere verse paaseieren en het alom bekende paaskienen, en die brengen we dus nu onder uw aandacht.

Landgraaf, 12 maart 2023, 23:30

U kunt vanaf nu bij de fanfare de paaseieren alleen nog online bestellen via de mail; somers87@zonnet.nl, of telefonisch via het nummer 06 53 112 687. In overleg met u worden deze dan op de afgesproken dag geleverd. Extra aardig van de fanfare: als een van de weinige zaken gaat de prijs van de eieren dus niet omhoog! De eieren kosten net als verleden jaar wederom 35 cent per stuk. De opbrengst komt logischerwijze ten goede aan de fanfare.

Een andere traditie is het paaskienen. Iedreen die een gezellige, ontspannen kienavond wil beleven met leuke paasprijzen is van harte welkom. Op vrijdag 24 maart opent Partycentra Het Streeperkruis, Streeperstraat 66 te Landgraaf om 18:30 uur haar deuren. Het kienen begint om 19:30 uur. Zoals elk jaar zijn er 12 rondes en de bekende verliezersronde.

Ook dit jaar is er een extra grote loterij gesponsord door o.a. Rousseau Chocola Op de kamp, Danny’s Bloemen en Kadoshop en Farmhouse Tweede Kans Schinveld. Er worden leuke prijzen verloot en natuurlijk is er de grote levensmiddelenmand. Iedereen is van harte welkom en kinderen onder de 16 jaar worden alleen onder begeleiding van een volwassene toegelaten. Parkeren is overigens gratis naast het gebouw!

Please follow and like us:
Help-Desk