CULTUURLOKAAL

SNUFFELPOP KOMT ER WEER AAN

Begeleiders en deelnemers hebben er duidelijk hun plezier aan. Foto: DLC

Het mag weer op je agenda: Snuffelpop 2022 komt er weer aan. Muziek is iets moois, iets heel moois en vooral als je het delen kan. Maar waar maak je je eerste stap? Snuffelpop in de Oefenbunker is wellicht een hele aardige optie.

Landgraaf, 31 mei 2022, 17:53

Zoë Kroezen, Oefenbunker programmering & marketing, heeft het er maar wat druk mee. Allesbehalve een probleem, Snuffelpop zal meer dan waarschijnlijk een van haar favoriete items zijn. Dat geldt dan ook meteen voor het hele team dat zich met Snuffelpop bezig houdt.

Jonge mensen, kersverse muzikanten, begeleiden en ze hun eerste stappen richting podium laten maken, herbergt een onwaarschijnlijke schoonheid in zich. Muziekeducatie op een vrije en soepele manier resulterend in een spetterende eindpresentatie. Daaraan meewerken en de ervaring om jongelui in slechts enkele dagen te zien groeien zijn de moeite meer dan waard.

Van 8 t/m vrijdag 12 augustus staan de śnuffeldagen’op het programma in de Oefenbunker. Noteer die dagen maar alvast in je agenda.

Interesse, vragen of je meteen inschrijven? Neem dan contact op met de Oefenbunker. Informatie over de Oefenbunker en contactgegevens zijn te vinden op: www.oefenbunker.com

Please follow and like us:
Help-Desk