LOKAALREGIONAALSPORT

BIJNA IS HET ZOVER: HET FC LANDGRAAF DYLAN KORS-PLCJEUGDTOERNOOI

Nu is de bal op de foto wel heel erg groot en prominent aanwezig, maar dat mag ook wel in deze. Bij FC Landgraaf staat het Dylan Kors Parkstad Limburg Cup jeugdtoernooi weer voor de deur. En dat belooft!

Landgraaf, 1 juni 2022, 18:35

Het DKPLC Jeugdtoernooi zal zoals vanouds heel wat volk op de been brengen. Jong volk dan wel te verstaan. Het internationale jeugdtoernooi zal maar liefst over vier dagen verdeeld moeten worden om het geheel te kunnen bolwerken.

Of het ook helemaal als vanouds zal worden is nog maar de vraag in positieve zin. FC Landgraaf is als fusieclub nog jong en beschikt over heel wat verse daadkracht. Die nog jonge energie zal wellicht tot uitdrukking komen tijdens die vier mooie voetbaldagen in juni. De ervaring leert dat het niet alleen voor de jeugd topdagen zijn, ook voor de toeschouwers is en blijft het super om die jonkies achter die ‘grote bal’ te zien. Puur genieten dus!

De data:

  • 11 juni JO13
  • 12 juni JO15
  • 25 juni JO11/JO12 (reeds volledig bezet)
  • 26 juni JO7/ JO8/ JO9/ JO10

Voor meer informatie kan men terecht op: www.fclandgraaf.nl

Please follow and like us:
Help-Desk