CULTUURLOKAAL

EENDRACHT EN LAURA IN ‘NIEUW TALENT ORKEST’

Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide en Harmonie Laura slaan de handen ineen en organiseren samen “Nieuw Talent Orkest Landgraaf”. Een uniek muziekproject voor volwassenen waarin men, in 10 repetities leert hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. Daar hoort natuurlijk ietsje meer informatie bij.

Landgraaf, 24 oktober 2023, 23:28

Als twee muziekkorpsen de handen ineen slaan om hun muziekgenre te promoten verdient dit vanzelfsprekend de nodige aandacht. Bij deze dan ook de info over een mooi muzikaal initiatief georganiseert door twee Landgraafse ervaren muziekkorpsen. De eerste repetitie is op woensdag 15 november, om 20:00 uur in Cultuurhuis Landgraaf. Inmiddels hebben zich al diverse toekomstige muzikanten aangemeld. Dit beloofd dan ook een bijzondere muzikale avond te worden onder de enthousiaste muzikale leiding van Rob Moers die in het orlkest wordt ondersteund door ervaren muzikanten. De nieuwe lichting hoeft zich dus geen zorgen te maken en kan volop genieten van hun eerste kennismaking met instrument en collega-muzikanten.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en staat het plezier voorop! Het project sluit af met een feestelijk concert.

De verenigingen zorgen voor een instrument en lessenaar. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders kies je op de eerste repetitie een instrument. Verder krijg je een complete orkestmap. Meer dan 3000 Nieuw Talent Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige hobby.

Wat moet je nog meer weten?

Startdatum: woensdag 15 november 2023 om 20:00 uur

Vervolg: iedere week op de woensdagavond

Tijd: 20:00 uur – 22:00 uur

Locatie: Cultuurhuis Landgraaf, Veldstraat 19 in Landgraaf

Kosten: €99,95 per persoon voor het hele project

Kijk voor meer info: www.fanfare-eendracht.nl of www.harmonielaura.com

Please follow and like us:
Help-Desk