CULTUURLOKAALREGIONAAL

VRIJE AKADEMIE GAAT VOOR HET GOEDE DOEL

Kunst is er per definitie om de mens en de wereld beter c.q. rijker te maken. Wat is dan meer voor de hand liggend als kunst die voor het goede doel werkt? De Vrije akademie voegt dan bij deze meteen de daad bij het woord.

Landgraaf, 4 december 2022, 17:05

De Vrije Akademie organiseert i.s.m. de ruilwinkel en diverse andere partners op donderdag 15 december van 11:00 uur tot 16:00 uur een kerstmarkt in het Flexiforum, Spekhofstraat 15 te Kerkrade. De Kerstmarkt zal plaatsvinden in de hal op de begane grond en op het rode plein van de ruilwinkel van het Flexiforum. Tevens zal er een workshop ’theelichthouders beschilderen’ plaatsvinden. Verder ziijn er kraampjes met leuke kerstspullen, een expositie met werken van de cursisten en kunt u genieten van gratis wafels en een drankje. En de onvermijdelijke gastheer, of anders gezegd; de kerstman zal ook present zijn.

Donaties

Donaties zijn op deze dag meer dan welkom! Er staat een inleverbak waarin levensmiddelen e.d. geplaatst kunnen worden. Alles kan en mag gedoneerd worden, zolang het dus maar niet bederfelijk is. Alles wat niet bederfelijk is, kan in de kast geplaatst worden. Ook dierenvoeding is welkom. En aangezien het december is zijn cadeautjes natuurlijk ook welkom.

Meer informatie is op werdagen via info@vazom.nl of via 045-7370302

Please follow and like us:
Help-Desk