HOMELOKAAL

DODELIJK ONGEVAL OP EUROPAWEG-ZUID

Terwijl het voor heel wat inwoners van Landgraaf een feestweekend is, slaat  bij andere families het noodlot heel hard toe. Op de Europaweg-Zuid liet een 19-jarige man het leven en een ander raakte zwaargewond. Verbijstering en ongeloof bij velen die er van hoorden.

De Europaweg is op het stuk waar het ongeluk gebeurde eigenlijk heel overzichtelijk en het is een recht toe, recht aan gedeelte van de straat. Het tragisch ongeval gebeurde om 03.20 uur afgelopen nacht. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken, hetgeen nog meer aan het ongeloof van velen bijdraagt. Het niet bekend zijn van de oorzaak roept bij velen vragen op.  Het niet weten waarom of waardoor maakt het alleen maar onverdraaglijker.

Ten tijde van het ongeval zaten er twee personen in de wagen. De 19-jarige bestuurder en een 22-jarige  man. De wagen sloeg over de kop en de 22-jarige man werd uit de auto geslingerd. Hij raakte zwaar gewond en werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De dienst ongevallen analyse van de politie en de forensische opsporing stellen een onderzoek in naar de exacte toedracht van het ongeval

Bron: Politie

Foto: Track 88

Please follow and like us:
Help-Desk