LOKAALSPORT

ATLETIEKVERENIGING STB HARD OP WEG NAAR 40-JARIG JUBILEUM

Nu zijn mensen bij atletiekverenigingen normaliter snel onderweg, ditmaal echter heeft het ietsje langer geduurd, tenminste dat mogen we toch wel zeggen met bijna 40 jaar in het achterhoofd? In november is het dan wel ècht zover, dan staat het 40-jarig jubileum op het programma bij de Landgraafse atletiekvereniging.

Landgraaf, 22 oktober 2024, 16:35

Op zaterdag 23 november 2024 viert STB haar 40-jarig jubileum. Sport- en Trimclub Brunssumerheide bestaat dan 40 jaar nadat er in 1967 begonnen werd onder de naam Brunssumerheide Trimmers. Aanvankelijk nog bestaande uit een klein groepje trimmers werd de groep beetje bij beetje groter en groter om in de jaren 70 zo’n 30 man sterk te zijn. Toch duurde het tot de algemene ledenvergadering van 23 november 1984 vooraleer er besloten werd om als vereniging onder de naam S.T.B. verder te gaan. Inmiddels bestaat de club uit rond de 220 leden.

Geheel in de traditie en de kernwaarden van de vereniging combineert men op 23 november sportieve individuele- en teamgerichte activiteiten voor jong en oud. Gezelligheid en een drankje zullen zeker niet ontbreken. De dag zal onder andere hardloopwedstrijden met 340- 4040- en 1040 meter op het programma hebben staan. Verder is er een spelmeerkamp met o.a. een touwparcours, fortex, spijkerbroek hangen en hoogspringen als onderdelen. Voor wie wil weten wat er exact en hoe laat op de sportieve agenda staat op die dag, bevelen we een kijkje aan op: www.stblandgraaf.nl

Vanzelfsprekend is er ook een feestavond. Deze begint met een ontvangst door het bestuur in de Skylounge om 20:00.Dan volgt om 20:15 de opening van de feestavond met om 20:30 de presentatie van de nieuwe clubkleding. DJ Mitch zal vervolgens de zaak overnemen en voor een swingende avond gaan zorgen tot in de late uurtjes.

Oud-leden zijn uiteraard ook welkom op deze dag en avond. Om echter enigzins inzicht te krijgen hoeveel mesnen er daadwerkelijk gaan komen, dienen de oud-leden zich aan te melden. Dit kan heel eenvoudig via de site van STB.

Please follow and like us:
Help-Desk