CULTUURLOKAALREGIONAAL

DE BELEEFFIETSDAG IS TERUG VAN WEGGEEST

Daar is ie weer: de Beleeffietsdag. Buiten lekker veel punten met Scrabble levert dit leuke woord ook natuurlijk het nodige fietsplezier. Zondag 29 september is het zover!

Landgraaf, 24 september 2024, 22:37

Het is zeker en vast een mooi plaatje hierboven; een heerlijk oude fiets en dan bovendien ook nog eens die oude vrachtwagen op de achtergrond. Of een mens echter ver komt op het oude vehikel met twee lekke banden valt dus wel zeer te betwijfelen. En dat terwijl de fietser wel ver wil komen in dit geval. Om preciezer te zijn: 52 kilometer ver zou wel heel fijn zijn.

Op zondag 29 september aanstaande is de internationale Cittaslow Sunday, en op die dag staat het smalste stukje Nederland helemaal in het teken van het beleven op de fiets. Van de prachtige Zuid-Limburgse natuur genieten met, indien gewenst, muzikale en/of culinaire intermezzo’s. Van 10:00 tot 14:00 uur kan men gratis starten bij ’t Patronaat in St.Joost (Caulitenstraat 6) of bij het Multifunctioneel Centrum in Roosteren (Eyckholtstraat 7A). Overigens deelt Het Smalste stukje Nederland 500 pakketjes uit bij de start. Op is op, dus stap op tijd op de fiets.

Bron: Visit Zuid-Limburg

Afbeelding: Instagram

Please follow and like us:
Help-Desk