CULTUURLOKAAL

VOOR DE KIDS: SILENT DISCO THEATER MET A.VONTURA

Arie Vontura neemt de bezoekers mee in een eigenwijs avontuur waarin jezelf de hoofdrol speelt. Dus opzetten die koptelefoon en dan komende zondag lekker meedoen met de silent disco in Theater Landgraaf.

Landgraaf, 11 oktober 2024, 20:17

Wil jij een superheld worden ? Dan is er goed nieuws! Met jouw fantasie gaan we de wereld op zijn kop zetten. Laat je meenemen door Arie ventura op een eigenwijs avontuur waarin je zelf lekker de hoofdrol speelt en bovendien: verkleed komen mag!!

A.Vontura Theater maakt al meer dan 10 jaar voorstellingen waarin muziek, interactief theater en vertelkunst samenkomen. Door gebruik te maken van koptelefoons wordt er een weergaloze ervaring gecreëerd, waarbij iedereen meedoet. Superhelden is gemaakt in het kader van het thema van de Kinderboekenweek 2024. Er worden meerdere shows gespeeld die elk 30 minuten duren en in Theater Landgraaf opgevoerd worden. De shows zijn bedoeld voor kinderen vanaf 6 t/m 10 jaar maar ook volwassenen mogen meedoen! Bovendien is er ook nog een kleurwedstrijd aan deze voorstelling gekoppeld. De kleurplaat is te downloaden via de site van Theater Landgraaf.

De shows vinden plaats op zondag 13 oktober 2024. Aanvang eerste show is om 14:00 uur, aanvang tweede show is om 15:00 uur. Leeftijd: vanaf 6 t/m 10 jaar. Entree: €6,- per persoon/ €5,- voor leden van de Bibliotheken Landgraaf. Meer info is te vinden op: www.theaterlandgraaf.nl

Overigens worden de shows gesponsord door Bibliotheken Landgraaf

Please follow and like us:
Help-Desk